Veelgestelde vragen

Huren

Ja, dit is mogelijk behalve als de tweelingwieg gereserveerd staat voor de volgende tweeling.
Onze tweelingwiegen worden gemiddeld 18 weken gehuurd. Dit is afhankelijk van eventuele vroeggeboorte, gewicht en ontwikkeling van je tweeling.
De huurperiode gaat vaak rond de 34e a 35e week van de zwangerschap in.
De tweelingwieg is 87x87x80 cm (lxbxh). Doordat de tweelingwieg een piekstok met ring heeft wordt de totale hoogte 155 cm.
Ja, elke tweelingwieg heeft een tussenschotje. Dit tussenschotje wordt standaard meegeleverd en kun je op ieder gewenst moment in de tweelingwieg plaatsen. Zo is de tweelingwieg met en zonder tussenschotje te gebruiken.

Betaling

Ja. Een aantal weken voordat de huurperiode begint, ontvang je van ons een borgfactuur van €100,-. De borg wordt verrekend met de eindfactuur.
Als de tweelingwieg in goede staat wordt teruggebracht, ontvang je de eindfactuur waarop de betaalde borg verrekend is.

Verzending

Ja, de tweelingwieg kan bezorgd worden. De kosten hiervoor zijn €25,- (uitgezonderd voor de Waddeneilanden, neem contact op voor meer informatie).
De tweelingwieg met bekleding wordt vervoerd in een transportkoffer van 100x100x25 cm en weegt 25 kilo. De transportkoffer is verrijdbaar en er zitten handvaten aan.

Retournering

Ja, de bekleding moet schoon, netjes en compleet ingeleverd worden.
Ja, de tweelingwieg kan verzonden worden. De kosten hiervoor zijn €25,- (uitgezonderd voor de Waddeneilanden, neem contact op voor meer informatie).
In de transportkoffer leveren wij een flyer mee met informatie over het inpakken van de transportkoffer. Ook geven wij -aan het einde van de huurperiode- informatie over het inpakken van de transportkoffer. Bekijk ook onze instructie als video op de verhuur pagina van onze website.

Veiligheid

Ja, onze tweelingwiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnorm. Dit betekent dat onze tweelingwiegen aan de strenge eisen voor kindermeubilair voldoen.
Ja, alle bekleding is schoon en netjes bij levering. Alle bekleding wassen en behandelen wij.
Whatsapp openen
1
Whatsapp
Hoi,

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel mogelijk!