Onze modellen voor jou gekozen

Onze tweelingwiegen

Om de tweelingwieg in jou interieur een fijne plek te geven hebben we gekozen voor een strak model. Deze houten wieg is met zijn frisse uitstraling geschikt voor elke kamer. We hebben wel gezorgd voor twee modellen, namelijk een model met twee harten in het hoofdbord en voor de wat stoerdere tweeling twee sterren in het hoofdbord. Onze tweelingwiegen voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit betekent dat de spijlen voldoende afstand hebben en dat alles van stevig materiaal is gemaakt.

Onze tweelingwieg heeft een mooie toevoeging; een tussenschotje. Dit tussenschotje wordt tussen het hoofd- en voetenbord geschoven. Je tweeling ligt nog steeds heel dicht bij elkaar, maar toch liggen ze gescheiden van elkaar. Ze kunnen niet naar elkaar toe rollen of ‘slaan’ als ze wat groter zijn. Zo kun je nog een aantal weken langer genieten van de tweelingwieg waarbij je tweeling dicht bij elkaar mag liggen. Doordat het tussenschotje op elk gewenst moment tussen het hoofd- en voetenbord geschoven kan worden, kan de tweelingwieg ook zónder tussenschotje gebruikt worden.

“Ze houden elkaars handje regelmatig vast door de speilen, en ze zien elkaar dus ook goed, omdat ze zo lekker dicht bij elkaar liggen.”

Een tevreden klant.

Kies je model:

Harten

Sterren


Bekleding

Wij hebben twee soorten bekleding; Speciaal Gebreid en Standaard Ruiten. Bekijk al onze bekledingspakketten door middel van onderstaande knop.


Huurprijs

Vanaf

10 weken

105,-

€10,50 per week
(ook extra weken)

Inclusief bekleding

Korte huurperiode

Vanaf

15 weken

150,-

€10,00 per week
(ook extra weken)

Inclusief bekleding

Meest gekozen

Vanaf

20 weken

180,-

€9,00 per week
(ook extra weken)

Inclusief bekleding

Lange huurperiode

Voor een verzending berekenen wij een standaard tarief van €25,-.
Voordat de huurperiode begint sturen wij een borgfactuur van €100,-


Aanvragen

Whatsapp openen
1
Whatsapp
Hoi,

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel mogelijk!